Zet vast in je agenda !! Zomerprogrammering op de Sparrendaal.

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de Zomercampus010 voor de kinderen uit Vreewijk NIET bij ons op de accommodatie gehouden. De centrale organisatie heeft besloten dat zij naar de Sportcampus in het Zuiderpark moeten. 

De teleurstelling bij de organisaties die het in Vreewijk zouden organiseren was zo groot dat er in onderling overleg besloten is om toch een zomerprogramma op onze accommodatie te organiseren. Weliswaar in afgeslankte vorm, maar toch. 

In de eerste 3 weken van augustus is er op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen van 9.30-15.00 een sport- en cultuurprogramma voor 7 t/m 14-jarigen. Dus bij dit programma zijn de 13- en 14-jarigen ook welkom.   

Handbal, hockey,  (kick)boksen, streetdance, tik tok dance, hip hop, drama, fotografie, talentshop muziek, knutselatelier …… en andere sport-en spelonderdelen. Te veel om op te noemen. Drie weken lang een afwisselend programma. 

Het programma is inclusief ontbijt en lunch en is gratis.

In eerste instantie is het voor kinderen en tieners die in Vreewijk wonen. De anderen kunnen zich op een wachtlijst laten zetten. Als er dan nog plek is kunnen zij ook meedoen. 

Houdt de berichtgeving in de gaten zodat je je z.s.m. op kunt geven. 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email