Zondag 26 januari Oliveo – Atomium DA1 

Afgelopen week hadden we goed nieuws !
Chelsea is donderdagavond inclusief 2 auto’s met ballonnen, knuffels, m&m’s en kaarten ontslagen uit het ziekenhuis en kan thuis verder herstellen.
Vrijdagavond was zij al aanwezig om naar de training van de meiden te komen kijken.

Terwijl u verslaggeefster door Pijnacker aan het tuffen is, mijn chauffeur en “vader van” inmiddels zwaar geirriteerd door de vele rotondes rijdt klagend over de verkeersheuvels, om de sporthal van Oliveo te vinden lopen de dames A inmiddels al warm.

U krijgt misschien de indruk dat uw verslaggeefster de laatste 20 jaar onder een steen heeft geleefd; ik kan u gerustellen dat is niet zo maar wel wat betreft de sporthallen aangezien de laatste keer voor mij tegen Oliveo in die luchtballon was, mijn nicht rood kreeg, mijn vader als coach werd weggestuurd met rood aangezien hij het niet eens was met de scheids (als je zelf scheids bent weet je het natuurlijk altijd beter) en ik verdere het pittige en sensationele verslag van deze wedstrijd van achterwege laat aangezien u misschien een hele verkeerde indruk van mij en mijn handballende familie (zus en nog een nicht) krijgt. Wij waren best lief laat ik het daarbij laten.


Aangekomen in een compleet volgebouwd Pijnacker inclusief nieuwe sporthal welke al jaren wordt gebruikt trek ik de conclusie : het stinkt hier naar koeienpoep; niks veranderd.

Over gaan tot de orde van de dag heb ik een dubbele taak voor de boeg.
Ons wedstrijdsecretariaat is vandaag niet aanwezig en ik heb de zorg gekregen om alles bij te houden m.b.t. de doelpunten, gele kaarten, 2 minuten enz.
Aangezien ik de vorige keer dat ik deze taak had het boekje gewoon vergeten was heb ik bij aankomst gelijk een bewijs per whatsapp gestuurd dat het dit keer helemaal goed ging komen.
Tevens moest ik notulen maken voor het wedstrijdverslag.

De wedstrijd ging gelijkwaardig op en bij de rust stond Atomium helaas 11-8 achter.
Gedurende de 1e helft braken de dames van Oliveo sneller door onze verdediging heen dan we graag zouden willen zien.
Ook dit was een wedstrijd die onze dames eigenlijk best zouden kunnen winnen en er moest dus een tandje bij.
Dat tandje vonden onze dames absoluut in de 2e helft ! De verdediging stond beter, de dames hadden de aanval van Oliveo door en in de aanval werden er mooie acties opgezet.
En dan groei je in zo’n wedstrijd ! Julia Keunig was ook deze wedstrijd weer zeer verdienstelijk en scoorde mooi vanuit de hoek. Esmee zorgde ervoor dat de pingels goed genomen werden, Julia vanaf de opbouw scorend, Isabella noteerde weer vier stuks, Naomi onderbrak een aantal keren de aanval van Oliveo, Chayenne maakt passeeracties om van te genieten, Megan pakt rustig maar doortastend haar doelpuntje mee maar Demi scoorde wel de allermooiste ! Dit was een doelpunt waar biljarter Raymond Ceulemans jaloers op zou zijn.
De bal ging via paal, lat en achterhoofd van de keepster in het goal, dit ging zo snel dat zelfs de keepster het niet kon volgen !
Een aparte vermelding voor Cianka die onze meiden al twee jaar blijft ondersteunen met het verdedigen van haar doel.
Zij stopte als kers op de slagroom een penalty waarbij er een groot gejuich uit het publiek steeg.
Afgelopen maandag heb ik haar weer kunnen volgen op de training bij de dames A en ik zeg maar 1 ding : hang die elastieken er zondag ook maar in !

Deze goede inzet de 2e helft zorgde ervoor dat onze dames met 16-22 hebben gewonnen ! 

Volgende wedstrijd : Zondag 2 februari om 13.00 tegen Odis in de Enk.

Uw verslaggeefster

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email